Blog

Legutóbbi bejegyzések

Mikor keressünk állást?

Az álláskeresésben is sok múlik az időzítésen! Nem árt, ha tudjuk melyik hónapra tervezzük a munkahelyváltást, vagy hogy milyen gyakran érdemes ellenőrizni az új álláshirdetéseket.

Green jobs, azaz a zöld munkahely

Neked vajon zöld munkahelyed van? Szívesebben dolgoznál környezettudatos munkahelyen? Nem vagy egyedül! Cikkünkből mindent megtudhatsz a zöld állásokról.

Álláskeresés a közigálláson

A közigállás állásportál a magyarországi a közszférán belüli kormány­tiszt­vi­selői, köztisztviselői és közalkalmazotti pályázatok meghirdetésére szolgál. Hogyan működik a keresés?

Mikor váltsunk munkahelyet?

A munkahely váltás sosem könnyű, azonban sokszor pozitív hatása van az életünkre! Nézzük, mik azok a jelek, ami alapján biztosak lehetünk, hogy eljött számunkra az idő egy kis keresgéléshe

Pontosabb keresés az Állástérképpel

Az Állástérkép új korszakba lépett! Hogy még könnyebb legyen a térképes keresés...

„Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”

Ma ünnepeljük a Föld Napját. Azzal, hogy mit, hogyan és hol dolgozunk, magunk is befolyásolhatjuk Földünk jövőjét!

Álláskörkép veszélyhelyzetben

Kereken egy hónap telt el a veszélyhelyzet kihirdetése óta. Az Állástérkép csapata az eltelt hetekben a következő változásokat tapasztalta az álláspiacon.

Rugalmas munkavégzésről másképpen: A rövidtávú munka

Az Állástérkép alternatív megközelítést ad arról, ahogyan a munkáról gondolkodunk. A rugalmas munkavégzésről szóló cikksorozatunk első részében a rövidtávú munkavégzéssel foglalkozunk.

Átalakulóban az álláskeresés

A koronavírus járvány kapcsán kialakult nehéz és váratlan helyzet arra késztet minket, hogy más szemszögből tekintsünk néhány dologra...

6 szempont, amiért nem érdemes túl messze keresgélni munka ügyben

Összegyűjtöttünk 6 szempontot, amiért érdemes a közeledben munkát keresned!