Jelen Általános Felhasználási Feltételek a(z) Urbanapp Kft. (továbbiakban: „Üzemeltető”) által üzemeltetett www.allasterkep.hu domain név alatt megtalálható weboldalhoz (továbbiakban: „Állástérkép”) való hozzáférés, az Üzemeltető által nyújtott szolgáltatások, valamint a szolgáltatások Felhasználó általi igénybevételének feltételeit szabályozza.

Az Állástérkép weboldal használatának megkezdésével a Felhasználó elfogadja a szolgáltatás igénybevételének az alábbiakban részletezett feltételeit. Az Üzemeltető bármikor jogosult a feltételek egyoldalú módosítására azzal, hogy a módosításról rövid felhívás formájában jelen oldalon tájékoztatja a Felhasználókat. A módosítást követően az Állástérkép weboldal használatával a Felhasználó elfogadja a feltételek módosítását.

Az Állástérkép (www.allasterkep.hu) célja a különböző hirdetési felületeken elérhető álláshirdetések egyetlen weboldalon történő, térkép alapú rendszerezése, a munkavégzés helyszíne alapján.

Az Állástérkép tulajdonosa: Urbanapp Kft.

Az Állástérkép használatakor mindig az oldalon elérhető, aktuális Általános Felhasználási Feltételek hatályosak.

 • Az Állástérkép kizárólag nyilvánosan, bárki számára elérhető információkat használ fel és mutat be. Technikai okokból a hirdetések feldolgozása és adatbázisba olvasása során fellépő késleltetések nem zárhatók ki. A már nem aktuális, lejárt hirdetésekre vonatkozó információk eltávolítása kapcsán késedelem technikai okokból nem zárható ki.
 • Az Állástérkép a hirdetési felületek adatbázisairól másolatot nem készít, azokat nem tárolja el. Az Állástérkép saját adatbázist létrehozhat a hirdetésekből automatikusan kinyert információkból, azok térképen való megjelenítéséhez, kereshetővé tételéhez, valamint statisztikai és kutatási célokra. Az Állástérkép a hirdetéseket nem tárolja. Az Állástérkép kizárólag a hirdetések rendszerezhetőségét és kereshetőségét biztosítja egyedi paraméterek (pl. munkavégzés helyének térképes megjelenítése, bérezés) alapján, majd a Felhasználót az eredeti hirdetési felületre irányítja.
 • Az Állástérkép technikai okokból nem biztosítja egy adott hirdető felületen elérhető összes hirdetés feldolgozását, és nem biztosítja a létező hirdető felületek teljeskörű bevonását.
 • Az Állástérkép nem az álláshirdetések feladója, azok tartalmáért nem felel. Az Állástérkép a hirdetések teljességéért, megbízhatóságáért, valóságtartalmáért, aktualitásáért nem felel. Az Állástérkép a hirdetésekben található esetleges hibákért, elírásokért nem felel. Az Állástérképen megszerezhető információ nem tekinthető bármiféle tanácsadói szolgáltatásnak vagy tanácsnak.
 • A munkavégzés helyszínének meghatározását az Állástérkép egyedi algoritmusa automatikusan végzi, a hirdetés szövegében fellelhető információk, az előzőleg már kinyert információk, illetve harmadik féltől (API) származó információk alapján. Amennyiben a hirdetésből a munkavégzés helye közvetlenül nem nyerhető ki, a hirdető cég helyszíne kerül meghatározásra, harmadik fél szolgáltatásainak (pl. Google, OpenStreetMap, stb.) igénybevételével. A tévesen meghatározott helyszínek kapcsán az Állástérkép felelősséget nem vállal. Az algoritmus rangsorolja a helyszíneket pontosság alapján, a kevésbé megbízhatóan meghatározott helyszínek esetén sárga ikon és/vagy „A helyszín pontatlan lehet” felirat figyelmezteti a Felhasználót, hogy különös figyelemmel járjon el, ezen hirdetések ellenőrzésekor.
 • A bérezésre vonatkozó információ kigyűjtését az eredeti hirdetésből az Állástérkép automatikusan végzi. A bérezésre vonatkozóan tévesen bemutatott információ kapcsán az Állástérkép felelősséget nem vállal.
 • A Felhasználó felelőssége, hogy minden esetben ellenőrizze az eredeti hirdetést az eredeti hirdetési felületen, és bármilyen döntés meghozatala előtt tájékozódjon a hirdetőnél, különösen, de nem kizárólag a munkavégzés helyét és a bérezést illetően. Az Állástérképen elérhető információ nem jelent hivatkozási alapot a Felhasználó számára a hirdetés feladójával szemben.
 • Az Állástérkép nem biztosít lehetőséget a hirdetésre történő jelentkezésre. A jelentkezés az eredeti hirdetési felület felkeresésével, az ott és a hirdetésben meghatározott módon történik.
 • Az Állástérkép nem vállal felelősséget olyan technikai problémákért, amiért az Állástérkép nem felelős, illetve hibákért, amelyek ellenőrizhetetlen körülmények között adódtak. Az Állástérkép nem garantálja az adatok folyamatos elérhetőségét és szabadon dönthet azok elérhetetlenné tételéről karbantartási célokból.
 • Az Állástérkép szolgáltatásai kizárólag személyes célokra használhatóak. Amennyiben vállalkozása számára, haszonszerzés céljából kívánja az Állástérkép szolgáltatását használni, kérjük lépjen velünk kapcsolatba.
 • Az Állástérkép jelenleg tesztüzemben működik, észrevételeit a allasterkep@gmail.com címre várjuk.